Holly Madisonin antava rintavako hurmasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä, realitytähtenä ja Tanssii tähtien kanssa -kilpailun osallistujana tunnettu povipommi Holly Madison on viihtynyt kuluneen talven aikana erityisen hyvin Las Vegansissa, jossa hän toimi taannoin muiden muassa Octoberfestin julkkistarjoilijana.

Nyt povipommi on jälleen Las Vegasissa, ja tällä kertaa hänet on ikuistetu ystävänsä kanssa Tao-klubilla järjestettyjen julkkisjuhlien punaisella matolla. Kaunottaren näyttävässä mustassa cocktail-asussa oli säästetty hieman kangasta erityisesti yläosasta, joten hänen rintavakonsa oli varsin antava. Katso kuvat tästä.

30-vuotias Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana esimerkiksi turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling. Madison kiinnitettiin toukokuussa Kelly Monacon tilalle Las Vegasin maineikkaaseen Peepshow-esitykseen.