Intiimi paljastus: Michael Jackson virtsasi pulloihin

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Historia tuntee muutaman suurmiehen, jotka ovat monien muiden erikoisten toilailujensa lisäksi päättäneet myös säilöä omia jätöksiään. Tunnetuin heistä lienee ollut ilmailun pioneeri Howard Hudges, jonka elämästä tehtiin taannoin myös Hollywood-elokuva.

Nyt Yhdysvalloista kantautuneiden tietojen mukaan myös viime kesänä kuollut poptähti Michael Jackson olisi kuulunut samaan joukkoon. Laulajatähden pitkäaikainen lääkäri Arnold Klein kertoi asiasta jo edellisvuoden marraskuussa. Hänen mukaansa laulaja nautti virtsaamisesta pulloihin, kuppeihin ja myös muiden nähden virtsaamisesta. Lääkärin mukaan tapa oli opittu jo lapsena, jolloin Michael oli laulukeikoilla paikoissa, joissa ei ollut vessaa.

Nyt on saatu vahvistus siitä, että Jackolla oli taipumus virtsata pulloihin. Maanantaina julkistetuista kuolinsyyntutkinnan tuloksista käy nimittäin selville, että Jacksonin kuolinvuoteen vierestä tuolilta löytyi suljettu pullo, joka sisälsi virtsaa, TMZ-julkaisu uutisoi.