Jessica Alba yllätti vastaamalla uskottomuusväitteisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jessica Alba ja hänen aviomiehensä Cash Warren ovat eläneet ainakin aikaisempien lehtitietojen mukaan onnellista perhe-elämää pienen Honor Marie -tyttärensä kanssa. Nyt perheonneen on lehtiväitteiden mukaan tullut särö.

Amerikkalainen viihdelehti uutisoi nimittäin äskettäin väitteistä, joiden mukaan Warren olisi nähty suutelemassa villikkojulkkis Lindsay Lohanin kanssa Hollywoodin yöelämässä. Väite kuulostaa suorastaan naurettavalta, eikä Jessica Alba ole edes vaivautunut kiistämään väitteitä. Sen sijaan hän kertoi olevansa Lindsayn kanssa paljon tekemisissä ja olevansa pahoillaan Lindsayn puolesta.

– Lindsay on joutunut tekemisiin tällaisen kanssa jo pitkään. Kaikkien pitää voida elää elämäänsä ja sen ihmiset usein unohtavat, kun ovat tällä alalla. Lindsay on todella mukava. Me hengailemme tuntikausia ja keskustelemme tyttöjen juttuja, Jessica paljasti yllättävän ystävyyden.

– Kun ihmiset kirjoittivat minusta roskaa ennen lapseni syntymää, suutuin ja halusin kostaa. Nykyisin se on lähinnä vain naurettavaa eikä edes lähellä totuutta, supertähti lisäsi Access Hollywoodin mukaan.