Niko Saarinen kiistää homosuhteen poliitikon kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tullut Niko Saarinen paljasti Staran verkkosivuilla kirjoittamassa blogissaan kuinka eräs pikkukaupungin poliitikko oli hänen saamiensa tietojen mukaan väittänyt olleensa Nikon kanssa suhteessa ja jättäneensä tämän.

Niko kirjoitti kunnallispoliitikon lempinimen mainiten kuinka mies oli väittänyt jättäneensä Nikon ja realityjulkkiksen olleen tämän jälkeen mustasukkainen hänen uudesta poikaystävästään. Kaiken lisäksi Niko kertoi miehen olevan tahollaan naimisissa. Niko kiisti Staran blogissaan olleensa koskaan seksisuhteessa kyseisen miehen kanssa.

– En ollut koskaan kuullutkaan henkilöstä, enkä tästä syystä myöskään ollut hänen kanssaan ollut seksisuhteessa tai missään muussakaan kontaktissa. Ja vaikka olisinkin niin mitä ihmettä se kuuluu kokonaiselle seurakunnalle? Niko ihmetteli.

Lopulta Niko sai yhteyden väitteet esittäneeseen mieheen.

– Googlen avulla pääsin käsiksi kyseiseen henkilöön ja päätin ottaa häneen yhteyttä netissä. Silloin hänen vastauksensa oli seuraava: “En ollut ihan varma ollaanko me joskus nussittu? Anteeksi.” Haloo? Tyhmä kuin saapas. Annetaan anteeksi? Onhan hän sentään pyrkimässä politiikkaan mukaan.

Niko Saarisen blogia voi lukea viihdelehti Staran sivuilla osoitteessa blogit.stara.fi/nikosaarinen