Povipommi Jordan: ”Kuolen auto-onnettomuudessa kuin Diana!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vielä vuosi sitten Britannian pidetyimpiin julkkiksiin lukeutunut povipommi Jordan, eli Katie Price, on vuoden aikana onnistunut saavuttamaan toisen ääripään ja romahtanut vihatuimmaksi julkkikseksi. Maan seuratuin julkkistähti pelkää kokevansa aikanaan prinsessa Dianan kohtalon.

Prinsessa Diana menehtyi auto-onnettomuudessa Pariisissa. Kohtalokkaaseen onnettomuuteen uskotaan olleen syytä autoa seuranneet paparazzit, mutta asialle ei ole saatu varmistusta. Paparazzit seuraavat myös Pricea aktiivisesti, mutta Dianasta poiketen hänen omasta halustaan. Julkkistyrkky elää nimittäin paparazzien ja muiden kansalaisten huomiosta, joka on ollut viime aikoina vähenemään päin. Tästä syystä hän päätti mennä yllättäen viime viikolla naimisiin, ja kohuotsikot olivat taas valmiina.

Lehdistön kiinnostuksesta elantonsa saava glamour-malli on nyt päivitellyt lehdistön ajavan hänet jonain päivänä hengiltä. Brittiläiselle LBC 97,3 -radioasemalle antamassaan haastattelussa hän vertasi omaa kohtaloaan Dianan kohtaloon, koska hänen mielestään lehdistö on joskus liian tunkeilevaa ja voi siksi aiheuttaa esimerkiksi auto-onnettomuuden. Pian Britanniassa alkaa televisiossa Pricen uusi realitysarja, joten näinä päivinä hän joutuu keksimään lehdistölle vielä paljon uutisoitavaa.