Facebookin 25 kuuminta kissaa listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimmaksi yhteisöpalveluksi nopeasti noussut Facebook on pullollaan toinen toistaan näyttävämpiä kuvia, joita monikaan ei kuitenkaan näe. Tästä syystä maailmalta löytyy kuitenkin useita verkkopalveluja, jotka listaavat palvelusta löytyneitä kuvia.

Yksi ensimmäisistä tällaisista palveluista on joutunut Facebookin painostuksesta lopettamaan jo toimintansa, mutta julkaissut siitä huolimatta vielä oman  listauksensa 25 kuumimmasta Facebook-kissasta. Katso kuvat tästä.

Mukana on varsin muodokkaita kaunottaria juhla- ja rantatunnelmissa pääasiassa Yhdysvalloista. Luonnollisesti kyseessä on vain yhden julkaisun näkemys, sillä kyseisen palvelun kymmenien tai jopa satojen miljoonien valokuvien joukosta löytyy aina näyttävämpiä otoksia.