Heidi Klum henkseleitä vaille yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyksekkäimpiin supermalleihin jo pitkään lukeutunut Heidi Klum avioitui reilut neljä vuotta sitten poptähti-miehensä Sealin kanssa. Urallaan erittäin hyvin menestynyt kaunotar oli toissa vuonna maailman toiseksi eniten tienaava huippumalli 16 miljoonan dollarin tuloillaan.

Taannoin Karl Lagerfeldin lapsellisen haukkumisen kohteeksi joutunut Klum poseeraa nyt DT-lehden kannessa ja sisäsivuilla harvinaisen näyttävissä kuvissa. Huippumalli nähdään lehden kannessa läpinäkyvässä paidassa vain niittivyö rintojensa peittona. Sisäsivuilla kolmen lapsen äiti esittelee uskomatonta vartaloaan esimerkiksi vain henkselit varustuksensa peittona. Katso kuvat tästä.

35-vuotias saksalaissyntyinen Heidi Klum, nykyisin virallisesti Heidi Samuel, asuu Beverly Hillsissä yhdessä poptähtimiehensä Sealin kanssa. Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta ja lisäksi Heidillä on kuusivuotias tytär edellisestä suhteestaan formulapomo Flavio Briatoren kanssa. Heidi Klum on mallinuransa ja perheenädin tehtäviensä ohella debytoinut myös laulajana. Esikoissingle Wonderland julkaistiin vuonna 2007. Lisäksi hän on juontanut Huippumalli haussa -ohjelman Saksan versiota.