James Bond -elokuvien noloimmat mokat listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Movie Mistakes -verkkosivusto on koonnut yhteen Hollywood-elokuvien virheitä jo vuosikausien ajan. Suositusta palvelusta löytyy jo kymmeniätuhansia virheitä eri leffoista, ja osa virheistä on niin tökeröitä että ne on täytynyt huomata myös elokuvan tekovaiheessa.

Nyt amerikkalainen Unreality Magazine on koonnut yhteen James Bond -elokuvissa esiintyneitä leffamokia. Mukana on kaksikymmentä nolointa virhettä, joissa esimerkiksi kuvausryhmä näkyy joko ikkunasta tai peilistä, joissa esineitä ja vaatekappaleita katoaa ja ilmestyy silmänräpäyksessä ja joissa auto ajaa kahdella renkaalla ja vaihtaa sekunnin sadasosassa puolta.

Mukaan listalle ei ole kuitenkaan mahtunut esimerkiksi autojen peilien katoamisia ja ilmestymisiä, joita on nähty useammassakin Bond-elokuvassa. Ihmisten mystisiä katoamisia listalle on kuitenkin kelpuutettu esimerkiksi elokuvasta Kultasormi. Katso lista kuvineen tästä.