Katie Price meikkasi 2-vuotiaasta aikuisen – poppari-isä raivostui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Jordan, eli Katie Price, jatkaa ansioituneesti valitsemallaan kohuotsikoiden tiellä, ja on jälleen onnistunut pahoittamaan myös ex-aviomiehensä ja lastensa isän mielen. Tällä kertaa Katie on päättänyt meikata kaksivuotiaan Princess-tyttärensä ja mennyt ehkä hieman liian pitkälle.

Kyseessä ei ollut mikään pieni huulipunan kokeileminen, vaan pikkutyttö sai kasvoilleen lähes täyden meikin irtoripsineen päivineen. Daily Mail -lehden haltuunsa saamassa ja julkaisemassa kuvassa vaaleahiuksinen Princess nähdään nukkemaisena pikkuneitinä. Katso kuva tästä.

Lehden mukaan Katie Price julkaisi kyseisen kuvan Facebook-profiilissaan. Lapsen isä Peter Andre vuodatti puolestaan raivoaan Twitter-mikroblogissaan. Myös hänen tiedottajansa kommentoi kuvakohua lehdelle.

– Peter ei missään nimessä hyväksy mitään tällaista. Hän on jo aiemmin kertonut vihaavansa sitä että Katie värjää Junior-poikansa hiuksia ja suoristaa Princessin hiuksia.