Kohuero: Katie Price tunnusti syöttäneensä valheita lehdistölle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuin julkkistähti Katie Price, eli povipommi Jordan, on viimeksi kuluneen vuoden aikana romahduttanut suosionsa yleisön silmissä, mutta silti kohuotsikoita on riittänyt. Hänen on useampaan otteeseen epäilty järjestäneen itse itselleen erilaisia kohuotsikoita, ja nyt asialle on saatu viimein myös vahvistus.

Taannoin Katie Price jätti nykyisen aviomiehensä Alexin Reidin suorassa televisiolähetyksestä lopetettuaan ensin realitykilpailun kesken. Nyt povipommi on myöntänyt kohueron olleen vain ennalta suunniteltu mediatempaus palstatilan maksimoimiseksi ja hänen oman What Katie Did Next -realityohjelmansa katsojamäärän kasvattamiseksi. Todellisuudessa pari oli edelleen yhdessä.

Asia selviää realityohjelman ensimmäisestä jaksosta, jossa Katie nähdään myös valehtelemassa yksinoikeudella tehdyssä haastattelussa, josta hänelle maksettiin suuri summa rahaa.

Katie ja Alex avioituivat viime viikolla yllättäen Las Vegasissa. Heti avioliittouutisen jälkeen alkoivat epäilyt, joiden mukaan kyse olisi vain mediatempauksesta. Tuore paljastus aikaisemmista valheista vie menneiden tapahtumien lisäksi nyt pohjan myös povipommin tulevilta käänteiltä. Viime vuonna Katie Price valittiin Britanniassa vihatuimmaksi julkkisnaiseksi, ja tässä valossa hänellä on hyvä mahdollisuus uusia äänestyksen voitto myös tänä vuonna.