Kohureality Jersey Shore sai kenkää Jerseystä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkuvuoden kohutuin realitysarja Jersey Shore nähdään pian myös Suomessa, kun kahdeksan italianamerikkalaisen nuoren elämää seuraavaa ohjelmaa ryhdytään esittämään Suomen MTV-kanavalla 21. maaliskuuta. Pari viikkoa sitten sarjasta tilattiin Yhdysvalloissa toinen tuotantokausi.

Ohjelman tuottajat ovat viime viikkoina miettineet kuumeisesti kohusarjan toisen tuotantokauden kiemuroita. Päällimmäisenä suunnitelmissa on ollut toisen tuotantokauden kuvauspaikka, sillä Jerseyssä sarjaa ei ilmeisesti tulla enää kuvaamaan, Movieline julkaisu uutisoi tänään.

Realitysarjan aiheuttaman kohun jälkeen sarjan kuvaamista olisi ollut liian vaikea jatkaa Jerseyn rannoilla toisen tuotantokauden ajan. Paikalliset ihmiset eivät ole nimittäin ottaneet kovinkaan innokkaasti vastaan ohjelman alueelle luomaa roskasakki-imagoa ja ovat halunneet päästä eroon koko ohjelmasta. Tuotantotiimi pelkäsi, että kuvauksia olisi sabotoitu, mikäli niitä olisi jatkettu Jerseyssä.

Movielinen mukaan kuvauspaikka tullaankin nyt siirtämään aivan toisaalle, sillä jatkossa Jersey Shore -ohjelman kahdeksikon juhlintaa seurataan Jerseyn sijaan Miamin South Beachin maisemissa. Viihdejulkaisu kertoo, että tuotantoyhtiö remontoi jo parhaillaan Lincoln Roadilla sijaitsevaa asuntoa sarjan hahmojen käyttöön. Ensimmäisenä näistä huhuista kertoi jo viikko sitten TMZ, joka kertoi sarjan tuottajien pyytäneen tuolloin kuvauslupaa Miamissa sijaitsevaan Mynt Lounge -klubiin.