Kuin kaksi marjaa: Muovailuvaha ja Donatella Versace

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muotimaailman tunnetuimpiin nimiin lukeutuva Donatella Versace on kohentanut elämänsä aikana ulkonäköään lukuisilla kauneusleikkauksilla. Pieleen menneiden kauneusleikkausten karmeana esimerkkinä viime aikoina esitetty muotisuunnittelija ei itsekään enää tiedä mikä on luonnollista.

– En edes tiedä mikä on luonnollinen värini. Luonnollinen? Mikä on luonnollista? Mitä se on? En usko täydellisen luonnolliseen naiseen. Minulle luonnollisuus on jotain mikä liittyy vihanneksiin, Donatella Versace ihmetteli Vanity Fair -lehden mukaan.

Nyt amerikkalainen verkkosivusto on verrannut varsin osuvasti Versacea ja könttiä muovailuvahaa toisiinsa. Katso kuvat tästä. Versacen nykyistä ulkonäköä on ihmetelty muutenkin laajasti viihdelehdissä ympäri maailmaa. Hänen kasvonsa ovat epäluonnollisemmat kuin koskaan aiemmin, eikä hänen ulkonäkönsä näytä muutenkaan kovin luonnolliselta. Katso kuvat tästä ja tästä. Kuvien perusteella lienee vaikea uskoa, että aikoinaan hän oli luonnollisen kaunis ilmestys.