Kuorosotaa käydään jatkossa myös levyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nelosella esitettävä Kuorosota-ohjelma saa lähiaikoina jatkoa myös levyjen muodossa. Ohjelman teemalevy julkaistaan 3. maaliskuuta. Albumilla esiintyvät muiden muassa kuoronjohtajat Ilkka Alanko, Sani, Marco Hietala, Virve Rosti, Sebastian Rejman ja Kristiina Brask, luonnollisesti kuorojensa kera.

Nelosella esitettävä Metronome Film & Televisionin tuottama Kuorosota-ohjelmasarja on edennyt jo toiseen tuotantokauteensa. Viime sunnuntaina esiteltiin uudet kuoronjohtajat ja ensimmäinen suora lähetys nähdään ensi sunnuntaina 14. helmikuuta. Kuuden kuoronjohtajan kokoamat 20 hengen kuorot kilpailevat katsojien suosiosta ja ohjelman voitosta.

Voittajakuoro palkitaan 40.000 euron summalla, joka lahjoitetaan kuoronjohtajan valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen. Artistit ovat valinneet jo kohteensa ja ne on nähtävissä ohjelman nettisivuilla. Viime kauden voittaja Timo Kotipelto ohjasi voittosumman Lappajärven nuorten musiikkileiri- ja bänditoimintaan.