Tällainen kaunotar Lady Gaga oli teini-ikäisenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu poptähti Lady Gaga, oikealta nimeltään Stefani Germanotta, tunnetaan nykyisin siitä, että hänellä on lähes aina jonkinlainen esiintymisasu yllään. Taannoin hän kertoi viihdelehti Staran haastattelussa elävänsä artistielämää ympäri vuorokauden, joka päivä.

Viime viikolla Lady Gaga ikuistettiin pitkästä aikaa siviilivaatteissa, mutta se taisi olla poikkeus, joka vahvisti säännön. Aina neiti Germanotta ei ole kuitenkaan ollut artisti, ja nyt verkkoon onkin vuotanut valokuvia hänen lapsuudestaan ja kouluajoiltaan. Katso kuvat tästä.

Toisessa kuvassa tuleva Lady Gaga nähdään mököttämässä pianon äärellä valkoiseen kylpytakkiin sonnustautuneena. Hieman tuoreemmassa vuodelta 2004 peräisin olevassa kuvassa hänet nähdään lukioaikoinaan varsin näyttävänä vaaleana kaunottarena.