Melissa Sattan pikkutoppi olikin vain maalia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehtien otsikoihin talven aikana noussut italialaiskaunotar Melissa Satta lienee yksi alkaneen vuoden kovia nousijoita mallimaailmassa. Näyttelijänäkin toiminut tumma kaunotar kuvattiin joulun välipäivinä pienenpienissä bikineissä rantalomallaan.

Nyt Melissa Satta on ikuistettu Sports Illustrated -lehden maineikkaan uimapukunumeron kuviin, joissa hänet nähdään pienenpieniin keltaisiin bikinien alaosiin ja avoinaiseen siniseen pikkutoppiin pukeutuneena. Lähemmässä tarkastelussa voidaan kuitenkin huomata, että toppi onkin vain maalia, eli bodypaintia. Katso kuvat tästä. Tämän lehden sivuilla poseeraaminen on yleensä ollut varma merkki tulevasta menestyksestä mallimarkkinoilla.

23-vuotias italialaissyntyinen Melissa Satta tunnetaan erityisesti kotimaassaan menestyksekkäänä mallina. Hän on kuitenkin asunut lapsesta saakka Yhdysvalloissa. Monista muista mallikaunottarista poiketen Melissa pelasi lapsena aktiivisesti jalkapalloa, ja pelasi aikoinaan C-sarjassa. 16-vuotiaana malliuran aloittanut Satta niitti menestystä missikisoissa jo seuraavana vuonna. Hän on ollut mukana sivurooleissa myös muutamissa televisio-ohjelmissa.