Muistatko vielä nämä teinitähdet?

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luku oli Hollywoodissa erityisesti teinitähtien kulta-aikaa. Lukuisat teini-ikäisille suunnatut televisiosarjat, kuten Aaron Spellingin hengentuotteet Beverly Hills 90210 ja Melrose Place, marssittivat Suomessakin televisioruutuihin sankan joukon uusia nuoria supertähtiä.

Sittemmin suurin tällaisista nuorista tähdistä on hautautunut unohduksiin, kun heidän tilalleen ovat astelleet uudet nimet. Osa on kuitenkin jäänyt parrasvaloihin myös aikuisiällään. Sama koskee myös musiikkirintamaa, jossa tähdenlentoja on tullut ja mennyt, kuten tapahtuu yhä delleen.

Nyt amerikkalainen viihdesivusto on koonnut yhteen viidentoista tutun entisen teinitähden ennen ja nyt -kuvia. Mukana ovat muiden muassa Shannen Doherty, Luke Perry, Tiffani Thiessen, Sarah Michelle Gellar, Mario Lopez, Britney Spears, Christina Aguilera, Tom Cruise ja lapsitähtien takavuosien suurlupaus Corey Feldman. Katso kuvat tästä.