Lapsitähti julkisti pornahtavan lolita-vaatemalliston

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka teinitähti Miley Cyrusin 10-vuotiaan Noah-pikkusiskon julkaisema lapsille suunnattu alusvaatemallisto järkytti amerikkalaisia pikkulasten vanhempia. Nyt kohu on paisunut entisestään, sillä asuvalikoima ei rajoittunut vain alusvaatteisiin.

Viime vuoden Halloween-juhlissa suoranaiseen pornoasuun sonnustautunut pikkutyttö ja hänen perheensä jatkavat valitsemallaan linjalla, sillä pikkuneiti on nyt julkaisemassa kokonaisen malliston lastenvaatteita. Ooh La! La! -nimisessä mallistossa lapsiin tosin viittaa enää ainoastaan edellä mainittu termi, sillä asut ovat kaukana perinteisistä lastenvaatteista. Katso pöyristyttävät kuvat tästä.

Asiasta uutisoinut brittilehti Daily Mail ihmettelee kovasti kuinka miljoonien lasten idoli ja julkkisperheen kasvatti kehtaa julkaista vaatemalliston, joka näyttää hakeneen innoitusta lähinnä aikuisten maksullisten naisten asuista. Noah Cyrusin kanssa malliston kasvoina toimii tosin myös hänen kahdeksanvuotias ystävänsä Emily Grace. Noah Cyrus itse luonnehti alusvaatemallistoaan ”trendikkääksi ja söpöksi, mutta kuitenkin räväkäksi”.

Pikkulasten alati seksualisoituvan pukeutumisen yksi tunnetuimmista esimerkeistä on Tom Cruisen ja Katie Holmesin kolmevuotias tytär Suri Cruise, joka on kävellyt jo lähes vuoden päivät korkokengillä ja jonka vaatekaapin sisällön arvo oli jo kaksivuotispäivän jälkeen noin kaksi miljoonaa dollaria.