Tältä Jessica Alba näyttää uudessa hiustyylissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin kauneimpien naisten kärkijoukkoon lukuisia kertoja äänestetty näyttelijätär Jessica Alba on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa erityisesti kohuotsikoista, mutta haastatteluja ja elokuvia hän on kuitenkin perhe-elämänsä ohella ehtinyt tekemään.

Pian Jessica nähdään valkokankaalla myös Suomessa Ystävänpäivä-elokuvassa, jota tähdittää hänen lisäkseen uskomattoman nimekäs näyttelijäkaarti. Elokuvan Hollywoodin ensi-illassa nähtiinkin varsinainen supertähtien ilotulitus. Jessican asu sai tosin hieman kritiikkiä osakseen, ja nyt hänen uutta hiustyyliäänkin on kritisoitu viihdelehdissä. Katso kuvat tästä.

Pari päivää sitten Jessica kommentoi kohua, joka syntyi kun lehdissä huhuttiin hänen aviomiehensä ja Lindsay Lohanin välisestä suhteesta. Alba kuitenkin paljasti olevansa itse Lindsayn hyvä ystävä. Äskettäin Jessica Alba tapasi Staran toimittajan New Yorkissa. Lue räväkkä haastattelu tästä. Siinä supertähti kertoo muiden muassa lapsuudestaan ja koulukiusaamisestaan.