Antoi juustoviipaleen ilmaiseksi – sai potkut McDonaldsista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollannissa tapahtunut irtisanominen on tänään noussut otsikoihin ympäri maailmaa. Nuori mies sai nimittäin potkut McDonalds-ravintolasta annettuaan yhden juustoviipaleen ilmaiseksi.

Lemmerin kaupungissa sijaitsevan hampurilaisravintolan työntekijä tilasi hampurilaisen kollegaltaan. Työvuorossa ollut laittoi hampurilaisen väliin ylimääräisen juustoviipaleen ja jäi siitä kiinni. Tapauksesta nousi valtava haloo, ja lopulta juustoa luvattomasti tarjoillut työntekijä irtisanottiin, Manolith-julkaisu kertoo.

McDonaldsin mukaan työntekijä rikkoi sääntöjä, joiden mukaan ystäville, perheenjäsenille tai kollegoille ei saa antaa ilmaiseksi tuotteita. Työntekijä haastoi ravintolan oikeuteen ja tuomioistuin määräsi yhtiön maksamaan irtisanotulle viiden kuukauden palkan, eli noin 5.000 euron korvaukset. Tuomion myötä Hollannissa on ihmetelty nyt myös sitä, että työntekijän vuosipalkka on tällä perusteella vain noin 12.000 euroa.