HIM sai uutuuslevystään heti kultaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa suosiota niittäneen HIM-yhtyeen odotettu uusi albumi Screamworks: Love In Theory And Practice julkaistiin Suomessa keskiviikkona 10. helmikuuta, ja levy ylitti heti ensimetreillä kultarajan.

Uuden albumin menestystä on siivittänyt singlehitti Heartkiller, joka on pitänyt jo neljä viikkoa Suomen radiolistan kärkipaikkaa. Screamworks: Love In Theory And Practice on julkaistu maailmanlaajuisesti tällä viikolla. Yhtye juhlistaa seitsemättä albumiaan levynjulkaisukeikalla tänään Berliinissä ja sunnuntaina Lontoossa.

Yhtyeen ympärillä tapahtuu nyt paljon. Viime viikonloppuna MySpacessa järjestetty albumin ennakkokuuntelu keräsi yli puolimiljoonaa kuulijaa. Tämän lisäksi HIM on valittu Xboxin kuukauden artistiksi maaliskuussa. Ville Valo on myös nähty useiden lehtien kansikuvissa muiden muassa Saksassa, Iso-Britanniassa ja Suomessa.

Helmikuussa HIM keikkailee Australiassa ja maaliskuussa Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Yhdysvaltain-kiertueen päätöskeikka New Yorkissa 7.5. myytiin heti loppuun, joten suuren kysynnän vuoksi yhtye nousee Irving Plazan lavalle kahtena iltana peräkkäin.