Ivana Trump bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian julkkisten Big Brother -talossa muutama viikko sitten asustanut Ivana Trump on palannut ankeasta BB-talosta hänelle ominaisempaan ökyelämään. Nyt hän on lievittänyt realityohjelmasta aiheutunutta tuskaansa lomailemalla merellisissä tunnelmissa.

60-vuotias Ivana Trump ikuistettiin nimittäin tällä viikolla nauttimassa aurinkoisesta lomapäivästä meren aalloissa viilentyen. Entinen mallikaunotar oli sonnustautunut uimahetkeä varten violetteihin bikineihin ja suuriin aurinkolaseihin. Katso kuvat tästä.

Tsekkoslovakiassa aikanaan syntynyt 60-vuotias Ivana Trump, oikealta nimetään Ivana Marie Zelnickova Winklmayr, tunnetaan erityisesti vuosien 1977 – 1991 avioliitostaan miljardööri Donald Trumpin kanssa. Avioliitosta syntyi kolme lasta; Eric, Donald ja Ivanka Trump. Nuorempana hän oli olympiaurheilija ja mallikaunotar. Tänä vuonna hän oli mukana Britannian julkkisten Big Brother -kilpailussa.