Jessica Biel pukeutui veriseen käärinliinaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin poptähti Justin Timberlaken kanssa avoimessa parisuhteessa seurusteleva näyttelijäkaunotar Jessica Biel tuli aikoinaan tunnetuksi Seitsemäs taivas -televisio-ohjelman merkeissä myös Suomessa. Sittemmin hän on tehnyt menestyksekästä uraa valkokankaalla.

Ongelmateiniksi viime syksynä lehtihaastattelussa tunnustautunut julkkistähti on viettänyt viime kuukausina hieman hiljaiseloa otsikoista ja julkkisjuhlista. Äskettäin Planet 51 -animaatiossa ääniroolin tehnyt näyttelijä on nyt kuitenkin jälleen bongattu punaisella matolla.

Jessica Biel ikuistettiin nimittäin pari iltaa sitten Valentine’s Day -elokuvan ensi-iltajuhlissa Hollywoodissa. Hän kunnioitti harvinaisen nimekkään näyttelijäkatraan tähdittämää elokuvaa pukeutumalla varsin erikoiseen asuun, jonka materiaali muistutti lähinnä sairaaloista tuttuja verisiä liinoja. Katso kuvat tästä.