Julia Robertsin palkka 500 000 dollaria minuutilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Julia Roberts nähdään tänään Suomessakin ensi-iltansa saavassa Valentine’s Day -elokuvassa lukuisten muiden supertähtien kanssa. Näyttelijäkiinnitystensä perusteella vuoden merkittävin elokuva toi myös Robertsin tilille mukavasti kahisevaa ainakin työmäärään nähden.

Amerikkalainen Hollywood Reporter on nimittäin laskenut, että Julia Roberts esiintyy elokuvan lopullisessa versiossa vain kuuden minuutin ajan, mikä muistuttaa lähinnä cameo-roolin kestoa. Tuotantoyhtiö New Line Cinema maksoi hänelle elokuvasta kuitenkin palkkaa selvästi normaalia vähemmän, eli kolme miljoonaa euroa. Se tekee valkokankaalla nähtävää minuuttia kohti peräti 500.000 dollaria.

Hollywoodissa liikkuvien huhujen mukaan Roberts suostui elokuvaan, koska sen ohjaaja Garry Marshall teki hänestä aikoinaan tähden. Hänet kiinnitettiin mukaan ensimmäisenä, joten muiden nimekkäiden supertähtien saaminen mukaan oli sen jälkeen normaalia helpompaa. Elokuvassa nähdään muiden muassa Jessica Alba, Bradley Cooper, Jennifer Garner, Ashton Kutcher, Taylor Lautner ja Taylor Swift.