Britannian karmeimmat rinnat valittiin – kisan ”voitti” tämä julkkistähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on jälleen äänestetty saarivaltion karmeimmista rinnoista. Maa suorastaan pullistelee toinen toistaan muodokkaampia povipommeja, joiden varustus on mennyt leikkausten takia vain huonompaan suuntaan. Siitä huolimatta äänestyksen voittaja ei ollut kovin suuri yllätys.

Britannian karmeimmat rinnat löytyvät äänestyksen perusteella povipommi Jordanilta, eli Katie Pricelta. Hänen jättimäiset silikoninsa ovat koristaneet jo vuosien ajan lukuisia brittilehtiä päivittäin ja viikoittain, mutta nyt kansalaiset ovat ilmeisesti saaneet niistä tarpeekseen. Katso tuore esimerkki Jordanin varustuksesta tästä.

Äänestyksen järjesti muiden muassa rintojen silikonioperaatioihin erikoistunut The Good Surgeon Guide -julkaisu. Tulosten ja niiden perustelujen mukaan Jordanin rinnat ovat nykyisellään aivan liian suuret ja epäseksikkäät. Alunperin Katiella oli mallinuraa aloittaessaan A-kupin rinnat, mutta sittemmin hänen rinnoilleen on tehty peräti viisi operaatiota.