Suosittu realitytähti kuoli 53-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähdystä Deadliest Catch -realitysarjasta tunnettu kapteeni Phil Harris on kuollut. Hän menehtyi 53-vuotiaana sydänkohtauksen jälkeisiin komplikaatioihin.

Phil Harris sai massiivisen sydänkohtauksen 29. tammikuuta. Hetken aikaa näytti siltä että hän tulisi toipumaan, mutta toisin kuitenkin kävi. Hänen poikansa Jake ja Josh julkaisivat toissapäivänä verkossa tiedotteen, jossa he kertoivat isänsä hävinneen viimeisen taistelunsa ja menehtyneen.

Discovery Channelilla Cornelia Marie -kalastusaluksen elämää seuranneen realitysarjan myötä huippusuosioon nousseen Harrisin kerrottiin olevan varsinainen miesten mies, sillä parkkiintunut merikarhu oli työskennellyt kalastusaluksilla jo seitsemänvuotiaasta pikkupojasta saakka.