1 000 takapuolta ilmoitettu Maailman paras tavispeppu -äänestykseen – ykkönen vaihtui!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme kertoneet aiemmin kuinka lähinnä seksikkäistä mainoskuvistaan tunnettu amerikkalainen vaatemerkki American Apparel etsii maailman parasta tavis-peppua. Verkossa järjestettävään äänestykseen on nyt ilmoitettu jo yli tuhat takamusta.

Tähän saakka äänestystä on johtanut lähes alusta saakka chicagolainen nimimerkki mira. Nyt hän on kuitenkin kohdannut voittajansa, sillä kärkipaikalle on noussut nimimerkki Maria 4,34 keskiarvollaan. Mira on jäänyt toiseksi 4,27 keskiarvolla. Äänestyksessä kolmantena on parhaillaan nimimerkki Boom boom 4,24 keskiarvolla.

Tutustu kisaajiin tästä ja anna oma äänesi. Kisaan voi osallistua kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt mies tai nainen lähettämällä oman peppukuvansa mukaan äänestettäväksi. Palkinnot eivät ole päätähuimaavia, mutta 300 dollarin tuotepalkinnon lisäksi voitokas peppu pääsee mukaan vaatemerkin mainoskampanjaan.