Älä sammu kotibileissä tai voi käydä näin… Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ja muualla maailmassa on julkaistu verkossa runsain määrin valokuvia, joissa esimerkiksi kotibileissä sammuneet henkilöt ovat tietämättään saaneet hieman uutta lookia ystäviensä suosiollisella avustuksella. Tussit ja huulipunat ovat nimittäin olleet kovassa käytössä yön pimeinä tunteina.

Nyt amerikkalainen viihdesivusto on koonnut yhteen tällaisia valokuvia, jotka ovat hieman totuttua rajumpia ilmestyksiä. Niissä nähdään muiden muassa kuinka tiedottomana makaavia miehiä ja naisia on maalailtu lähes kokovartalotyylisesti. Katso kuvat tästä.

Kuvien perusteella heräämisen jälkeinen peiliin vilkaisu lienee ollut tuhertelujen kohteille ikimuistoinen, sillä sen jälkeen on jouduttu viettämään pitkä tovi kylpyhuoneessa pesemässä ystävien yllätyksiä pois.