Cameron Diaz vilautti nänniään rannalla

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Hollywood-näyttelijätär Cameron Diaz vietti eilen päiväänsä Malibussa sijaitsevalla rannalla. Iloisen oloinen tähti juoksenteli rannalla niin vauhdikkaasti, että vilautti vahingossa nänniään paikalla olleille kuvaajille.

Bikineihin, valkoiseen läpinäkyvään paitaan ja mikroshortseihin pukeutunut Diaz tuntui nauttivan olostaan aurinkoisella rannalla täysin rinnoin. 37-vuotias tähti kirmaili rantahietikolla iloisesti nauraen, mutta ei itse huomannut, että hänen bikinien yläosansa eivät meinanneet pysyä vauhdissa mukana. Timmissä kunnossa olevan tähden rinta pullahti kesken rantaleikkien esiin. Katso kuvat tästä.

Cameron Diaz nähdään seuraavan kerran Suomenkin valkokankaalla ensi kesänä. Diaz tähdittää yhdessä Tom Cruisen kanssa tominta-komediaa Knight and Day.