Emma Roberts ensi-iltajuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Julia Robertsin veljentytär Emma Roberts on ryhtynyt valloittamaan toden teolla Hollywoodia näyttelijänä ja laulajana. 18-vuotias Emma on nähty valkokankaalla jo useammassakin elokuvassa.

Äskettäin hiuksensa vaalentanut Emma Roberts kuvattiin aiemmin tällä viikolla Valentine’s Day -elokuvan ensi-iltajuhlissa harvinaisen näyttävään ja lyhyeen pikkumustaan sonnustautuneena. Asu korosti erityisesti pitkänhuiskean kaunottaren jalkoja. Katso kuvat tästä. Kuvien perusteella täytyy todeta, että omena ei ole pudonnut kovin kauas puusta supertähti-tätiinsä verrattaessa.

Yhdeksänvuotiaana ensimmäisessä suuressa roolissaan Blow-elokuvassa nähty ja viime talvena Koirahotelli-elokuvan naispääosassa läpimurtonsa tehnyt Emma Roberts on näyttelijä Eric Robertsin tytär, joten suvussa on alalta paljon kokemusta. Lapsuudessaan Emma vietti paljon aikaa Julia Robertsin elokuvien kuvauspaikoilla, joten näytteleminen tuli hänelle tutuksi jo varhain.