Realitytähden kiistämä alastonkuva on sittenkin totta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin lähiaikoina nähtävän Jersey Shore -realityohjelman henkilöt ovat olleet kovasti otsikoissa kuluneen talven aikana. Kahdeksan italianamerikkalaisen nuoren aikuisten juhlien täyttämää elämää seuraava sarja sai juuri tilauksen toisesta tuotantokaudestaan.

Yksi sarjan kiistellyimmistä hahmoista on Nicole Polizzi, eli Snooki, joka ihastuttaa ja vihastuttaa katsojia ja jopa niitä jotka eivät sarjaa edes seuraa. Pari viikkoa sitten verkossa huhuttiin, että Snookin alastonkuva olisi päätynyt vääriin käsiin, mutta tuolloin neitokainen kiisti jyrkästi että moisia nakukuvia olisi lainkaan edes olemassa.

Nyt asiasta on saatu kuitenkin konkreettista näyttöä, kun NakedSnooki-verkkosivustolla on julkaistu Nicole Polizzin alastonkuva, jonka olemassaolon hän siis on jo kertaalleen jyrkästi kieltänyt. Kuva löytyy muiden muassa tästä linkistä. Kuvassa Snooki nähdään kontillaan lattialla ja ilman minkäänlaisia vaatteita.