Vuoden moka? Lindsay Lohan myöhästyi lennolta ja menetti 150 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä ja laulajana uraa tehnyt, mutta pääasiassa henkilökohtaisten vaikeuksiensa merkeissä otsikoissa viime aikoina ollut villikkojulkkis Lindsay Lohan on toistuvasti valitellut rahapulaansa. Tuoreimpien tapahtumien valossa neitokainen ei kuitenkaan ilmeisesti halua korjata tilannetta.

Australialainen miljardööri Richard Lugner oli nimittäin kutsunut Lohanin tällä viikolla deitikseen massiiviseen Vienna Ball -julkkistapahtumaan. Lindsay mokasi kuitenkin keikkansa, sillä hän myöhästyi lentokoneesta, koska oli shoppailemassa. Kyseessä olisi ollut mitä luultavimmin Lindsayn elämän helpoimmat 150.000 dollaria, mutta nyt jättisumma meni häneltä sivu suun.

Nyt amerikkalaiset viihdelehdet ovat naljailleet julkkisneitokaiselle, että prostituoitujenkin ensimmäinen ohjenuora korostaa olemaan aina ajoissa. Lindsayn kerrotaan nimittäin saapuneen toki oikealle lähtöportille, mutta vaivaiset kaksi tuntia British Airwaysin lennon lähdön jälkeen.