Michael Jacksonin arkku avattiin viikkoja kuoleman jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä menehtyneen poptähti Michael Jacksonin kuolinsyytä selvitelleen tutkimuksen tulokset julkistettiin vajaa viikko sitten. Raportin verkkosivustollaan välittömästi julkaissut Smoking Gun -verkkolehti on nyt kaivanut tuloksista esiin monenlaisia seikkoja.

Eräs vasta nyt selvinnyt asia oli, että poptähden arkku avattiin vielä kuusi viikkoa laulajan kuoleman jälkeen. Tuolloin Forest Lawn Memorial Park -hautausmaalla maanneesta Jacksonista otettiin kuolinsyyn selvittämistä varten patologien toimesta näytteitä muiden muassa hiuksista. Näytteiden avulla selviteltiin tähden ruumiissa olleita lääkeaineita.

Raportin mukaan Michaelin sisko LaToya Jackson oli läsnä valvomassa arkun avaamista ja näytteiden ottamista. Hautausmaan kappelin aulatilassa avattu arkku oli raportin mukaan keltainen ja siinä oli sininen raita. Arkun sisällä olleen Jacksonin ruumis oli peitetty valkoisin liinoin käsiä ja päälakea lukuunottamatta.