Tässä ovat surkeimmat tavispeput

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka seksikkäistä mainoskuvistaan tunnettu amerikkalainen vaatemerkki American Apparel etsii maailman parasta tavis-peppua. Verkossa järjestettävään äänestykseen on nyt ilmoitettu jo yli tuhat takamusta. Listan kärkipäässä tilanne on muuttunut hieman viimeisten päivien aikana, mutta häntäpäässä on ollut rauhallisempaa.

Yli tuhannesta ilmoitetusta tavispepusta listan häntäpäässä on jostain syystä paria lukuunottamatta ainoastaan miesten takapuolia. Hetki sitten koko kilpailun häntäpäätä piti hallussaan nimimerkki Raggedy, jolle oli annettu asteikolla 1-5 keskiarvoksi 1,21. Toiseksi surkein takamus oli nimimerkillä Carlos, jonka keskiarvo oli 1,25. Tutustu kisan häntäpään ahtereihin tästä.

Kisaan voi osallistua kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt mies tai nainen lähettämällä oman peppukuvansa mukaan äänestettäväksi. Palkinnot eivät ole päätähuimaavia, mutta 300 dollarin tuotepalkinnon lisäksi voitokas peppu pääsee mukaan vaatemerkin mainoskampanjaan.