24-suosikkisarjasta suuren budjetin Hollywood-elokuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suuren suosion ympäri maailmaa saanut televisiosarja 24 saatettiin jo kertaalleen elokuvan muotoon, mutta monien vaiheiden jälkeen Redemption-leffa kutistui vain uuden tuotantokauden elokuvamuotoiseksi johdannoksi. Nyt suunnitelmat varsinaisesta Hollywood-elokuvasta ovat kuitenkin jälleen edenneet.

Sarjaa tuottava Twentieth Century Fox -yhtiö on laittanut lehtitietojen mukaan suuremman vaihteen silmään, jotta televisiosarjan suosiosta saataisiin tahkottua rahaa myös suuren budjetin elokuvana valkokankaalla. Projekti on edennyt jo siihen pisteeseen, että sille on kiinnitetty käsikirjoittaja. Leffan kirjoittaa maineikas Billy Ray, jonka käsialaa ovat muiden muassa taannoiset Flightplan ja State Of Play -elokuvat.

Jo aiemmin kyseiseen elokuvaan liittyvissä spekulaatioissa todettiin, että Jack Bauer tulee mahdollisesti seikkailemaan elokuvassa Euroopassa. Tuotantoyhtiö on Hollywood Reporter -julkaisun mukaan innostunut tästä ajatuksesta. Käsikirjoittajan aisaparina toimii sarjan pääosaa esittävä ja tuottaja toimiva Kiefer Sutherland, joka tulee toimimaan myös elokuvan tuottajana.