Aviomies petti maailman Cheryl Colea?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu poplaulaja ja televisiotähti Cheryl Cole, eli entinen Cheryl Tweedy, äänestettiin viime vuonna brittimiesten toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Cheryl avioitui taannoin jalkapallotähti Ashley Colen kanssa, ja avioliitto näytti sujuvan hyvin, kunnes kaapista löytyi mahdollinen luuranko.

Ashleyn alastonkuvia nimittäin löytyi yllättäen topless-mallina toimivan kaunottaren puhelimesta. Brittilehdet ovat koko kuluneen viikon ihmetelleet kuinka futistähden nakukuvat päätyivät glamour-malli Sonia Wilden kännykkään. Ashley itse kertoi unohtaneensa kuvat puhelimeen lainatessaan sitä ystävälleen, joka oli mahdollisesti lähettänyt kuvat mallikaunottarelle.

Cheryl Cole ei ole kuitenkaan The Sun -lehden mukaan uskonut miehensä selityksiä, ja lehti kertoo pariskunnan suhteen olevan tällä hetkellä hyytävän jäinen. Cherylin kerrotaan tukeutuneen huoltensa kanssa vanhaan ystävään, Victoria Beckhamiin. Julkkisneitokaiset ovatkin voineet jakaa huolensa varsin hyvin, sillä Victoria on ollut aiemmin lähes samanlaisessa tilanteessa aviomiehensä David Beckhamin kanssa. Victoria onkin kutsunut Cherylin luokseen Yhdysvaltoihin.