Hirttäytynyt muotiguru jätti useita itsemurhaviestejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime torstaina Lontoon asunnossaan itseltään hengen hirttämällä riistänyt muotimaailman tyyliguru Alexander McQueen oli lukuisten supertähtien henkilökohtainen ystävä ja luotettu muotisuunnittelija. Hänen yllättävä poismenonsa aiheutti Hollywoodissa suurta surua.

Tuoreimpien tietojen mukaan Alexander McQueen jätti jälkeensä koko joukon itsemurhaviestejä, jotka löydettiin hänen ruumiinsa lähettyviltä. Poliisin eilen julkistamien tietojen mukaan nämä viestit oli osoitettu hänen rakkaimmille ihmisilleen.

– Hän jätti jälkeensä kirjeitä, joissa yritti selittää tekonsa syytä, poliisi kommentoi The Sun -lehdelle.

Alexander McQueenin miesystävä jätti hänet hieman ennen itsemurhaa, ja kaiken lisäksi hänen äitinsä menehtyi vain muutamaa päivää aiemmin. Muotisuunnittelijan hautajaiset tullaan järjestämään lehtitietojen mukaan Forest Gate -hautausmaalla Itä-Lontoossa, jonne hänen äitinsä haudattiin lauantaina, eli muutama päivä pojan kuoleman jälkeen.

– Olemme suuren surun vallassa. Kaikki ovat liian tolaltaan sanoakseen mitään. Tämä on niin raakaa, äitinsä ja veljensä menettänyt Michael McQueen kommentoi tilannetta.