Keikkabussi rajussa kuolonkolarissa – kaksi menehtyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Artistien ja yhtyeiden keikkabussit ovat joutuneet viime aikoina onnettomuuksiin selvästi keskimääräistä enemmän. Suomessa tapauksista on selvitty ilman kuolonuhreja, mutta tuoreessa muistissa on yhden ihmisen hengen vaatinut teinitähti Miley Cyrusin keikkabussin ulosajo. Nyt tapausten määrä on kasvanut yhdellä, mutta uhrien määrä kahdella.

Suositun amerikkalaisen Trace Adkins -countrytähden keikkabussi joutui lauantaina vakavaan onnettomuuteen Shreveportin pohjoispuolella Louisianassa. Rajussa kolarissa linja-auto törmäsi vastaantulleeseen lava-autoon sillä seurauksella että pienemmässä autossa olleet kaksi ihmistä menehtyivät, CNN uutisoi.

Kuolonuhrien lisäksi turmassa loukkaantuivat kaikki keikkabussissa mukana olleet bändin jäsenet ja teknikot. Laulaja Trace Adkins ei sattumalta ollut itse turmahetkellä linja-autonsa kyydissä. Yhtyeen jäsenet olivat matkalla keikalle Bossier Cityyn, jonne laulaja oli matkustanut edeltä. Hän kuuli kuolonkolarista vasta päästyään perille. Artisti nousi vielä samana iltana esiintymislavalle, mutta esiintyi normaalin keikan sijaan akustisesti.

Yhdeksän albumia urallaan julkaissut Trace Adkins on niittänyt erityisesti Yhdysvalloissa menestystä, ja jo hänen esikoislevynsä myi yli vuosikymmen sitten platinaa. Vuonna 2008 hänet nähtiin Yhdysvaltojen Diili-ohjelman julkkisversiossa.