Lumentulosta raportoinut toimittaja joutui keskelle lumisotaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen talven myrskyt ovat iskeneet erityisen kovasti viime päivinä Yhdysvaltoihin ja maan sellaisiin alueisiin, joissa lumi ei ole kovin tuttu talvinen ilmiö. Niinpä runsas lumentulo on aiheuttanut monilla alueilla hätätilan, ja lähes kaikki mahdolliset virastot ja koulut ovat olleet kiinni.

Samalla lumesta on tullut maassa myös valtaisa uutisilmiö, jota on seurattu päivä päivältä erityisissä myrskykatsaus-lähetyksissä. Nyt lumentulosta Washingtonin alueella uutisoimassa ollut miespuolinen televisiotoimittaja on joutunut – tai pikemminkin ehkä päässyt – kokemaan kunnon lumisodan taistelut. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Tilanteesta Dupont Circlen alueella Washingtonissa WJLA-kanavalle suorassa lähetyksessä raportoinut toimittaja sai nimittäin koko joukon lumipalloja osakseen. Osumia saatiin perille ainakin kaksikymmentä. Mitä ilmeisimmin kyseessä oli kuitenkin ennalta sovittu tapaus, mutta ainakin se osoittaa toimittajan heittäytyvän tilanteeseen.