Nuori mies yritti ostaa koululaisten virtsaa välitunnilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista on nyt kantautunut uutinen, joka ei ole välttämättä alkujaan kovin viihteellinen, mutta joka on siitä huolimatta noteerattu laajasti myös viihdelehdissä. Kyseessä on nimittäin tapaus, jossa nuori mies yritti ostaa koululaisilta virtsaa välitunnilla.

Ostajaehdokas oli 18-vuotias Kevin Duron, joka oli itse joutumassa huumetesteihin. Puhtaan tuloksen saadakseen hän suunnitteli käyttävänsä jonkun toisen ihmisen virtstaa omansa sijasta. Ongelmaksi muodostui vain puhtaan nesteen saaminen. Kevin päätti lopulta viime perjantaina suunnata Manhattan Beachin ala-asteen wc-tiloihin hankkimaan haluamaansa nestettä.

Nuori mies kertoi ostoaikeistaan kolmasluokkalaisille pojille, joita hän pyysi virtsaamaan kuppiin muutaman dollarin palkkiota vastaan. Kaupanteko ei kuitenkaan sujunut kovin hyvin, sillä koululaiset haistoivat tilanteessa luonnollisesti palaneen käryä. Duronin poistuttua paikalta koululaiset kertoivat tapauksesta opettajille, jotka soittivat paikalle poliisit.

Valvontakameroiden nauhojen perusteella nuori mies sitten tunnistettiin ja otettiin kiinni hänen palatessaan kaupantekoon jälleen maanantaina. Vitsistä koko jutun erottaa erityisesti se, että pidätyksen jälkeen Duronin takuusummaksi määrättiin uskomattoman raju 150.000 dollaria. Syytteeksi on mahdollisesti tulossa lasten ahdistelu.