Povipommi Jordan pakottaa miehensä kauneusleikkauksiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuin julkkistähti Katie Price, eli povipommi Jordan, meni äskettäin naimisiin tuoreen miesystävänsä Alex Reidin kanssa. Miehen itsensä mukaan hän ei tiennyt tulevista häistä ennen reissua Yhdysvaltoihin. Nyt häntä ollaan painostamassa moniin muihinkin asioihin.

Brittilehtien mukaan täydellisesti tossun alla oleva 34-vuotias vapaaottelija on joutumassa pian myös plastiikkakirurgin leikkauspöydälle, sillä 31-vuotias Katie haluaa korjata tuoreen aviomiehensä ulkonäköä ennen kuin he sanovat toisilleen ”tahdon” myös Britannian maaperällä.

Povipommi haluaa leikkauttaa erityisesti Alexin nenän ja korvat, jotta mies näyttäisi mahdollisimman hyvältä toisissa häissään ja hääkuvassa. Povipommin mielestä Alex ei voi myöskään menestyä Hollywoodin elokuvatähtenä ilman kauneusleikkauksia. Price on itse ilmaissut jo aiemmin halunsa saada elokuvarooleja.

Asiasta kertoneen News Of The World -lehden mukaan Alex on kertonut ystävilleen, ettei halua missään nimessä mennä leikkauksiin, mutta hän myönsi ettei uskalla sanoa vaimolleen ei. Hänen nenänsä on murtunut vapaaottelujen tiimellyksessä noin kaksikymmentä kertaa, joten korjattavaa riittää. Katie on myös huomautellut alituisesti miehensä korvista, jotka ovat niin ikään saaneet siipeensä kun niitä on muiden muassa purtu vapaaottelujen melskeessä.

Pricen kerrotaan haluavan miehensä käyttävän myös Botoxia kun he vierailevat seuraavan kerran Los Angelesissa. Kauneusleikkaukset hän haluaa tehtäväksi Alexin toukokuisen vapaaottelun jälkeen, sillä kyseessä on ilmeisesti Readin viimeinen ottelu.