Robert Pattinson: Olen allerginen vaginoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen suursuosikeiksi nousseiden Twilight-elokuvien miespääosaa esittävä Robert Pattinson ei lukeudu arvostetuimpien näyttelijöiden joukkoon, mutta hän osaa kuitenkin sulattaa erityisesti nuorten naisten sydämet olemuksellaan.

Nyt hän on kuitenkin antanut varsin kärkevän lausunnon naisista. Details-lehden haastattelussa Robert Pattinson nimittäin kertoo vihaavansa naisten sukupuolielimiä, vaikka haastattelun kuvituksena on hänestä kuvia alastomana kylpevän naisen kanssa.

– Minä todella vihaan vaginoita. Olen allerginen vaginoille. Mutta voin sanoa että en edes huomannut niitä, koska kyseessä oli kahdentoista tunnin kuvaussessio, Pattinson kertoi Details-lehdessä.

– Sitä ikään kuin menee vain kuvattavaksi näiden naisten kanssa, jotka ovat siis alastomana viisi – kuusikin tuntia. En ollut oikeastaan valmistautunut sellaisiin kuvauksiin. En osannut yhtään keskustella heidän kanssaan. Onneksi minulla oli silloin krapula, Robert Pattinson muisteli kyseistä kuvausta.

Kuvaussession tuloksia voi ihastella esimerkiksi tästä.

Uusimmat