Seksikkäimmät musiikkikappaleet listattiin – yllätysykkönen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien listauksien joukkoon on nyt saatu jälleen uusi mielenkiintoinen tulokas, jossa on laitettu järjestykseen maailman seksikkäimpiä musiikkikappaleita. Usein esimerkiksi elokuvissa Barry White ja Sade nousevat esiin malliesimerkkeinä tällaisista kappaleista, mutta tuore lista yllättää.

Musiikkialalla erittäin arvostetun Billboard-lehden listauksessa maailman seksikkäimmäksi musiikkikappaleeksi on nimittäin nyt valittu todella ”puskista” Olivia Newton-Johnin esittämä Physical, joka julkaistiin vuonna 1981. Kappale vietti tuolloin peräti kymmenen viikkoa Yhdysvaltojen listaykkösenä.

Erikoista tässä listauksessa oli se, että siinä ei kysytty yleisön mielipidettä, vaan lista muodostettiin muiden muassa kappaleiden listasijoitusten perusteella. Listalle mahtui yhteensä 50 seksikkäintä kappaletta, joten mukana on toki hieman tutumpiakin viisuja.

Toiseksi seksikkäimmäksi sijoittui Rod Stewartin vuonna 1976 julkaistu Tonight’s The Night ja kolmanneksi Boyz II Men -poikabändin vuonna 1994 julkaistu I’ll Make Love To You. Viiden kärkeen mahtuivat myös Next-yhtyeen Too Close ja Marvin Gayen Let’s Get It On.

Kymmenen joukossa olivat edellämainittujen lisäksi myös Donna Summerin Hot Stuff, Captain & Tennillen Do That To Me One More Time, Madonnan Like A Virgin, Exilen Kiss You All Over ja Rod Stewartin klassikko Do Ya Think I’m Sexy?