Selena Gomezin esiintymisestä kaaos – viisi loukkaantui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinipopparin julkisen esiintymisen yhteydessä on jälleen sattunut vakava onnettomuus. Kyseessä oli tällä kertaa 17-vuotiaan Selena Gomezin fanitapahtuma Massachusettsissa. Paikallinen radioasema 92PRO FM oli kutsunut hänet julkiseen haastattelutilaisuuteen.

Selena Gomez veti kuitenkin Emerald Square Mall -kauppakeskuksessa lauantaina järjestettyyn tilaisuuteen huomattavasti enemmän faneja kuin oli etukäteen kaavailtu. Katso kuvat tästä.

Väkijoukossa syntyi kaaos, kun rullaportaat eivät enää jaksaneet liikuttaa väkimäärää ja ne pysähtyivät yllättäen. Tämän seurauksena useat fanit kaatuivat ja jäivät takaa tulleiden ihmisten tallomiksi. Viisi ihmistä loukkaantui, ja kolme heistä jouduttiin kiidättämään sairaalahoitoon.