Uusi paljastus Tiger Woodsin orgioista – ryhmäseksiä ja kiristystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluhistorian suurimman seksiskandaalin jälkipyykkiä puidaan yhä edelleen, vaikka kohun keskushahmo Tiger Woods onkin pysytellyt medialta piilossa koko skandaalin ajan, eli 27. marraskuuta lähtien. Nyt julkisuuteen on vuotanut tietoja jälleen uusista orgioista.

Woodsin kaapissa näyttäisi olevan loputtomasti luurankoja, sillä jälleen tänään New York Daily News -lehti uutisoi Tiger Woodsin pettäneen vaimoaan harrastamalla ryhmäseksiä useamman naisen kanssa myös Arizonassa. Orgiat järjestettiin noin kolme vuotta sitten, mutta asia ei ole aiemmin tullut julkisuuteen, koska mukana olleet kaksi sikäläistä naista maksettiin hiljaiseksi. Naiset eivät ole vieläkään paljastaneet tietojaan lehdille, mutta tietoja on silti vuotanut julkisuuteen.

– Yhtäkkiä Tiger huomasi, että toinen naisista otti valokuvia tai videokuvaa hänestä ja toisesta naisesta. Hän menetti hermonsa täysin. Hän ryhtyi ajamaan tyttöä takaa ja tyttö juoksi ovesta ulos Tiger perässään. En tiedä kuinka paljon vaatteita heillä oli yllään, mutta Tiger sai lopulta tytön kiinni ja otti häneltä kännykän tai videokameran tai mikä se kuvausvälinen nyt sattuikaan olemaan, lähde kertoi amerikkalaislehdelle.

Tämän jälkeen molemmat ryhmäseksiin osallistuneet tytöt palasivat kotiinsa, mutta muutaman päivän kuluttua Woodsin takaa-ajama tyttö otti yhteyttä ja kertoi loukkaantuneensa tilanteessa. Hän ilmoitti palkanneensa lakimiehen oikeusjuttua varten. Tämänkaltaisen jutun eteneminen oikeuteen olisi ollut katastrofaalista julkkistähdelle, joten molemmat naiset maksettiin hiljaiseksi.