Vanessa Paradisin läpinäkyvä paita paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajana ja näyttelijänä parhaiten tunnettu entinen teinitähti Vanessa Paradis keskittyy nykyisin pääaisassa perhe-elämään aviomiehensä Johnny Deppin ja lastensa kanssa. Julkisuudesta jo vuosikausien ajan hiljaiseloa viettänyt kaunotar nähdään kuitenkin aika-ajoin myös parrasvaloissa.

Tällä kertaa Vanessa Paradis on näyttäytynyt New Yorkissa järjestetyssä Chanelin tilaisuudessa. Keskiviikkona punaisella matolla poseerannut neitokainen oli pukeutunut tilaisuutta varten näyttävään mekkoon, jonka yläosa oli läpinäkyvää harsoa ja paljasti liikaa kantajansa rintavarustusta. Katso kuvat tästä ja tästä.

37-vuotias ranskalaissyntyinen Vanessa Paradis nousi kansainväliseksi supertähdeksi jo 14-vuotiaana Joe Le Taxi -jättihittinsä merkeissä. Sittemmin hän teki menestyksekästä uraa myös mallina ja näyttelijänä. Ensimmäisen elokuvaroolinsa Vanessa sai seuraavana vuonna ja hänet kiinnitettiin jo 17-vuotiaana Chanelin mainoskampanjan kasvoksi. Paradis on seurustellut Johnny Deppin kanssa vuodesta 1998 saakka ja pariskunnalla on kaksi lasta, tytär Lily-Rose ja poika John Christopher.