24-sarjan kuvaukset jäissä – Sutherland sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suurta suosiota nauttivan 24-televisiosarjan kuvaukset on jouduttu yllättäen keskeyttämään, kun sarjan päätähti ja tuottaja Kiefer Sutherland on kiidätetty sairaalaan leikattavaksi.

Sarjan tuotantoyhtiö 20th Century Fox Television julkaisi eilen tiedotteen, jonka mukaan sarjan kuvaukset on tilapäisesti keskeytetty näyttelijän terveydellisten toimenpiteiden ajaksi. Tapaus liittyy ilmeisesti kystaan, joka puhkesi viime viikolla kuvausten aikana. Kuvauksia pystyttiin jatkamaan ilman päätähteä aina perjantaihin saakka, Los Angeles Times uutisoi.

– Kiefer on harmissaan jokaisen kuvauspäivän menettämisestä, mutta hän ja Fox päättivät yhdessä, että tämä pieni operaatio on paras hoitaa kuntoon varmuuden vuoksi, että vielä kuusi viikkoa kestävät kuvaukset saadaan hoidettua, Sutherlandin tiedottaja Evelyn Karamanos kertoi lehdelle.