Aubrey O’Dayn kaula-aukko varasti show’n

Viihdeuutiset · Stara.fi

Danity Kane -tyttöyhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut amerikkalainen julkisuuden moniottelija ja Playboy-malli Aubrey O’Day on ollut viime aikoina otsikoissa tähdittäessään Las Vegasissa Peepshow-esitystä yhdessä muiden muassa kollegansa Holly Madisonin kanssa.

Törkeän ryöstön uhriksi taannoin kotiovellaan Los Angelesissa joutunut povekas kaunotar on ikuistettu niin ikään Las Vegasissa, kun hän oli saapumassa Jet-klubilla järjestettyihin julkkisjuhliin. Aubrey oli pukeutunut varsin erikoiseen prinsessamaiseen mekkoon, jonka alaosa oli massiivinen, mutta yläosa ehkä hieman liiankin paljastava. Katso kuvat tästä.

25-vuotias Aubrey O’Day on toiminut monipuolisella urallaan muiden muassa laulajana, tanssijana, näyttelijänä, lauluntekijänä ja muotisuunnittelijana. Hän on poseerannut TV Guiden lisäksi myös Playboy ja Blender -lehtien sivuilla. Aubrey oli mukana Danity Kane -yhtyeessä, mutta ilmoitti viime syksynä eroavansa bändin riveistä.