Seksikkäimmän naisen pettämiskohu paisuu – jälleen uusi paljastus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten kuinka maailman seksikkäimmäksi äänestetyn laulaja-televisiotähti Cheryl Colen aviomies, jalkapallotähti Ashley Cole, poseerasi alastomana glamour-malli Sonia Wildin kännykästä yllättäen löytyneissä kuvissa. Nyt skandaali on paisunut entisestään.

The Sun -lehden saamien tietojen mukaan Ashleyn samoja alastonkuvia olisi nyt löytynyt runsaasti toisenkin nakumallin kännykästä. Osapuolten kerrotaan harrastaneen kännykkäseksiä lähettämällä toisilleen vuorotellen kuvia alastomista vartaloistaan. Kuin pisteeksi i:n päälle Cole oli lähettänyt naiselle yli kolmesataa romanttista tekstiviestiä. Suurin osa kuvista ja viesteistä oli lähetetty perjantaisin ja lauantaisin, eli samaan aikaan kun vaimo Cheryl Cole oli kuvaamassa X Factor -ohjelman jaksoja.

Tämä vaikeuttaa entisestään futarin tilannetta, sillä hän väitti ensimmäisten nakukuviensa päätyneen topless-mallin puhelimeen vahingossa. Uusimman paljastuksen myötä hänet on nyt leimattu brittilehdissä valehtelijaksi ja pettäjäksi, eikä naisten määrästä ole vielä tietoakaan. Ei siis ihme, että Cheryl Cole on pitänyt mieheensä jääkylmät välit jo ensimmäisten kuvien jälkeen. Hän ei esimerkiksi päästänyt miestään eilen ystävänpäivän julkkisjuhliin.