Hollywood-tähti poistettiin lennolta ylipainon takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja Kevin Smith on joutunut noloon tilanteeseen Southwest Airlinesin lennolla. Tai oikeastaan ennen lentoa, sillä häntä ei lopulta päästetty lainkaan matkaan liian suuren elopainonsa johdosta.

Aikoinaan suuren suosioon saaneesta Clerks-elokuvastaan tunnettu ohjaaja oli lentämässä Oaklandista Burbankiin, kun lentoemäntä totesi hänen olevan turvallisuusriski ja pyysi Smithiä poistumaan koneesta. Tuloksettoman sanaharkan jälkeen Smith päätyi poistumaan koneesta, joka lähti matkaan ilman häntä.

Tilanteesta suivaantunut ohjaaja purki tuntojaan tapahtuneesta Twitter-mikroblogissaan.

– Rakas Southwest Air. Tiedän olevani lihava, mutta oliko kapteeni Leysathilla todella oikeus heittää minut pois koneesta, jossa olin jo istumassa? Lentoemäntä Suzanne (en kerro sukunimeä) kertoi minulle että kapteeli Leysath piti minua turvallisuusriskinä, Smith purki tuntojaan.

– Olen kyllä lihava, mutta en vielä aivan niin lihava. Miksi he odottivat että olin jo koneessa istumassa ja laukkuni oli pakattu ruumaan. Kaiken lisäksi se tapahtui täpötäydessä koneessa, jossa ihmiset olivat jo tunnistaneet minut. En rikkonut mitään ohjeita enkä aiheuttanut turvallisuusriskiä. Vastineeksi oikeudettomasta poistamisestani sain 100 dollarin lahjakortin, ohjaaja ihmettelee.

Lentoyhtiö julkaisi myöhemmin pahoittelunsa, mutta kertoi toteuttaneensa jo 25 vuoden ajan käytäntöä, jonka mukaan asiakkaan tulee maksaa kahdesta tuolista, ellei hän mahdu matkustamaan yhdellä tuolilla siten, että molemmat käsinojat voidaan laskea alas.