Kylie Minogue yllätti seksikkäillä alusasukuvilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

41-vuotiasa australialainen poptähti Kylie Minogue ei ole kovin usein poseerannut vähissä vaatteissa julkisesti uimarannoilla tai lehtien palstoilla. Nyt hän on kuitenkin poseerannut seksikkäässä korsetissa lehtikuvissa.

Minoguen tuoreet kuvat Vogue-lehden espanjankielisessä versiossa tulevat varmasti yllätyksenä monille miehille. Nelikymppinen popparikaunotar näyttää niissä nimittäin erittäin seksikkäältä. Katso kuvat tästä. Homoikoniksikin taannoin valittu laulaja on itse kuitenkin hämillään statuksestaan seksisymbolina.

– En ajattele tätä seksikkyys-puolta ollenkaan, mutta onhan se kivaa, jos minusta niin ajatellaan. Kun tunnet olosi erittäin haluttavaksi, se on erittäin intiimiä, Kylie Minogue kertoi lehdelle.

Nykyisin popparin elinvoimaa kasvattaa mahdollisesti myös rakkaus häntä huomattavasti nuorempaan espanjalaiseen mallipoikaystävään.